Soleris® Next Generation

Soleris® Next Generation (NG) sistem je sada dostupan i nudi brzo, automatizovano mikrobno testiranje. Soleris NG spaja najbolje iz oba svijeta, kombinirajući naše postojeće Soleris i BioLumix® platforme kako bi ponudio sveobuhvatniji raspon aplikacija za testiranje u prehrambenim, nutricionističkim i kozmetičkim matricama.

Zašto odabrati Soleris?

Jednostavan protokol, lak radni tok..

Koristeći optičku tehnologiju koja kombinuje jednostavnu metodologiju i klasičnu mikrobiologiju, Soleris NG može pružiti preciznu, ponovljivu detekciju raznih mikroorganizama, putem naših bočica sa podlogom za kulturu spremne za upotrebu.

Testiranje hrane i nutrijenata Soleris NG sistem je razvijen za testiranje kvaliteta i sigurnosti proizvoda u svim oblastima proizvodnje hrane, uključujući nutricionističko testiranje. Naša široka paleta bočica pripremljenih medija znači da je Soleris idealno rješenje za mnoge primjene testiranja u različitim industrijama, od pića i mliječnih proizvoda, do dodataka prehrani.

Testiranje kozmetike

Naš asortiman prilagodljivih bočica sa medijima, zajedno sa našom softverskom funkcijom PET (testiranje efikasnosti konzervansa), znači da Soleris NG sistem takođe nudi brze i pouzdane rezultate za PET u kozmetičkoj industriji. Koristeći naše protokole prisutnosti/odsutnosti i polukvantitativnih protokola, može se koristiti i za kozmetičko testiranje krajnjeg proizvoda.