Nova generacija YoFlex® Premium kultura

Naše YoFlex® Premium kulture nude savršeno partnerstvo između visokokvalitetnog jogurta i viših troškova, postignutih prirodnim putem

YoFlex® Premium je Savršeni partner™ za ugodan, luksuzan i kremasti jogurt jer nudi vrhunsku teksturu i iskustvo okusa, uz istovremeno smanjenje troškova. Naše prirodne kulture sljedeće generacije smanjuju potrebu za skupim obranim mlijekom u prahu, istovremeno osiguravajući da nikada ne morate praviti kompromise u pogledu teksture i okusa.

Vrhunski okus i tekstura
Stvorite vrhunski jogurt nježne teksture i zadržite vrhunski okus pomoću rješenja prirodne kulture koje osigurava dosljednu kvalitetu tokom cijelog roka trajanja​.

Vrijednost za novac je glavni faktor koji pokreće konačne odluke o kupovini za potrošače pri odabiru jogurta. Međutim, ukus i tekstura ostaju važni motivatori za kupovinu. Istovremeno je cijena obranog mlijeka u prahu porasla za 148% u proteklih šest godina, što je rezultiralo povećanjem troškova receptura za proizvođače jogurta. Kako bi potrošačima ponudili vrhunske jogurte po pristupačnoj cijeni, mliječna industrija je pod sve većim pritiskom, što je uz Premium kulture moguće.