AccuPoint® Advanced Next Generation

Neogen®-ov novi AccuPoint® Advanced Next Generation (NG) je kompletan sistem za praćenje sanitarnih uslova koji se sastoji od ručnog instrumenta, inovativnih uzorkovača i softvera za upravljanje podacima, dizajniranih da verifikuju vaše procese čišćenja mjerenjem adenozin trifosfata (ATP). Nakon čišćenja okoline, mjerenje količine ATP-a prisutnog na površini ili u tekućinama omogućava vam da provjerite da li su vaši procesi čišćenja učinkoviti.

Globalna svijest o sanitaciji je u porastu i bit će u porastu za generacije koje dolaze. Bilo da služite industriji sigurnosti hrane, zdravstvenoj industriji, maloprodajnoj industriji ili nekom drugom — lista je beskonačna — cilj je isti za sve ostale: da očuvate svoju okolinu i ljude.

Za proizvođače hrane, provjera čistog okoliša je od vitalnog značaja za proizvodni proces. Bez obzira da li je vaš program praćenja životne sredine (EMP) u ranoj fazi razvoja ili već desetu godinu u akciji, AccuPoint Advanced NG može nevidljivo učiniti vidljivim. Pružanje robusnog, konzistentnog i dokumentovanog skupa podataka za efikasnost sanitacije je ključno za različite programe preduslova, kritične kontrolne tačke ili preventivne kontrole.

AccuPoint Advanced NG je takođe idealan u zdravstvenim ustanovama, smanjujući rizik od infekcija koje se prenose iz životne sredine. Provjeravajući svoje sanitarne procedure, možete biti sigurni u čistoću vašeg zdravstvenog okruženja, a istovremeno smanjujete mogućnost izbijanja bolničkih infekcija (HAI). AccuPoint Advanced NG instrument je dobio AOAC PTM odobrenje, eksternu verifikaciju od strane vrhunskih stručnjaka iz industrije koji su strogo pregledali da naš sistem proizvodi konzistentne i pouzdane podatke za procenu efikasnosti sanitarnog programa.