Accupoint advanced – ATP uređaj

AccuPoint Advanced nudi najnoviju tehnologiju uzimanja uzoraka, poboljšani čitač i softver za upravljanje podacima (Data Manager software)

AccuPoint® Advanced Sanitacijski Verifikacijski Sistem je ručni ATP čitač koji precizno detektuje ATP sa površina i uzoraka vode za ispiranje. Na raspolaganju su ukupno 3 različita testa, u zavisnosti od primjene, za ispitivanje površina, ispitivanje ispirne vode i teško dostupna mjesta (npr. male cijevi, mlaznice za punjenje i drugo).
Kao prvi uređaj za provjeru sanitacije koji je odobren od strane AOAC istraživačkog instituta, korištenje AccuPoint Advanced pruža kupcima sigurnost da sistem proizvodi konzistentne i pouzdane podatke za procjenu djelotvornosti programa sanitacije u objektima za preradu hrane i usluge prehrane. Osim toga, odobrenje je uslijedilo nakon nedavne studije koju je proveo NSF International koja je pokazala da je AccuPoint Advanced premašio performanse konkurentnih sistema na tržištu – što je dodatno povećalo robusnost uređaja.